Σεμινάρια


Σε συνεργασία με τον έμπειρο εκπαιδευτή ιστιοπλοϊας Χριστόφορο Γκριτζελάκη οργανώνονται σεμινάρια και τμήματα πρακτικής άσκησης, με σκοπό να βοηθήσουν άπειρους και έμπειρους ιστιοπλόους.

Τα σεμινάρια γίνονται με τον πιο σύγχρονο τρόπο στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ομίλου στη Κεραμωτή και με χρήση των αρτιότερων οπτικοακουστικών μέσων. Για την πρακτική οργανώνονται μικρά group και χρησιμοποιούνται σκάφη του στόλου μας και ειδικός εξοπλισμός.


Σεμινάρια & Δραστηριότητες 2024


Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με την North Sailing οργανώνει και το έτος 2024 την επιτυχημένη και πρωτοποριακή σειρά των σεμιναρίων και δραστηριοτήτων και σας προσκαλεί να λάβετε μέρος. Φλοτίλες και σεμινάρια σε συγκεκριμένα θέματα στην ιστιοπλοΐα, αγώνες και προκλήσεις. Επιλέξτε από πολλές ιστιοπλοϊκές δραστηριότητες που έχουν προγραμματιστεί για το έτος 2023 αυτές που σας ταιριάζουν!

 

DATE ACTIVITY DESCRIPTION
23-24 Mαρτίου Σεμινάριο «All About Docking» Οι συμμετέχοντες εξασκούνται στο docking με πολλούς και διαφορετικούς τύπους σκαφών ( monohull 1 καρίνα , monohull 2 καρίνες , sport sailing yacht, catamaran , motor boat κτλ) και στις ανάλογες συνθήκες καιρού που συναντάμε στις δυο μέρες.
30-31 Μαρτίου Σεμινάριο «All About Catamaran» Οι συμμετέχοντες μέσω αυτού του σεμιναρίου αποκτούν μια σφαιρική εικόνα και γνώση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με ένα CATAMARAN.
6-7 Απριλίου Σεμινάριο «Sail Trimming» & Αγώνας «Sailing Season Opening Trophy» Θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο για τριμάρισμα πανιών στην αίθουσα του Ι.Ο.Β.Α στην Κεραμωτή. Οι συμμετέχοντες θα έχουν τηη δυνατότητα αμέσως μετά να κάνου πράξη όλα όσα θα διδαχθούν στον αγώνα Sailing Season Opening Trophy.
15-21  Απριλίου Catamaran Pro Skipper Course Η North Sailing & Athenian Yachts σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Βορείου Αιγαίου παρουσιάζει το νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης: Catamaran Pro Skipper Course.

 

Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει όλες τις ανάγκες και τις προκλήσεις που συναντά ένας σύγχρονος skipper.

To πρόγραμμα απευθύνεται σε εκείνους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους τόσο σε θέματα χειρισμών με καταμαράν όσο και σε θέματα άμεσης αντιμετώπισης βασικών προβλημάτων του σύγχρονου εξοπλισμού τους.

Σκοπός του προγράμματος είναι να παρέχει στους συμμετέχοντες συμπυκνωμένη  γνώση και εμπειρία κατά την διάρκεια της 6 ήμερης εκπαίδευσης

15-27 Απριλίου IX Bonus Miles Flotilla Η μοναδική εμπειρία της ΧΙ Limited Bonus Miles Flotilla η οποία έχει καθιερωθεί σε συνεργασία  με την North Sailing. Θα πλεύσουμε από τη Κεραμωτή προς Πρέβεζα θα επισκεφθούμε πολλούς προορισμούς, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία στην ανοιχτή θάλασσα και πολλά ΝΜ. Ευκαιρία απόκτησης διπλώματος ιστιοπλοΐας.
6-10 Μαϊου ΤransferΑΔΑ :The Mini Flotilla 

Fast track sailing course

Ταχύρρυθμο τμήμα σχολής του Ιστιοπλοικού Ομίλου Βορείου Αιγαίου. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στην εκπαιδευτική εβδομάδα στην οποία οποία διεξάγονται καθημερινά μαθήματα θεωρίας και πρακτικής ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών και να αποκτήσουν δίπλωμα ιστιοπλοιας.
16-19 Μαϊου Long Weekend

Fast track sailing course

Ταχύρρυθμο τμήμα σχολής του Ιστιοπλοικού Ομίλου Βορείου Αιγαίου. Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στην εκπαιδευτική εβδομάδα στην οποία οποία διεξάγονται καθημερινά μαθήματα θεωρίας και πρακτικής ολοκληρώνοντας τον κύκλο σπουδών και να αποκτήσουν δίπλωμα ιστιοπλοιας.

 

Τακτικά τμήματα αρχαρίων
15.03-31.05 Α εκπαιδευτικός κύκλος 2024 Τακτικά τμήματα αρχαρίων του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βορείου Αιγαίου με έδρα το λιμάνι της  Κεραμωτής. Οι μαθητές ολοκληρώνοντας την θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση αποκτούν το δίπλωμα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται τα Σαββατοκύριακα αλλά και καθημερινές κατόπιν συνεννόηση με τον εκπαιδευτή.
15.09-31.11 Β εκπαιδευτικός κύκλος 2024

Τα σεμινάρια και η εκπαίδευση αφορoύν ιστιοπλόους με ή χωρίς εμπειρία, που επιθυμούν να εξασκηθούν σε συγκεκριμένα θέματα ή και να αποκτήσουν εμπειρία ανοιχτής θάλασσας. Παρακαλούμε να ­­­ελέγξετε το απαιτούμενο επίπεδο για κάθε δραστηριότητα.

Δήλωση σημμετοχής είναι απαραίτητη.

Επικοινωνίστε μαζί μας: info@northsailing.gr, +302591051180, +306978415004

Δείτε επίσης:  XI Limited Bonus Miles Flotilla 15-27 April

 


Ιδιαίτερα εκπαιδευτικά προγράμματα/σεμινάρια/πρακτική καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου

Καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου οι εκπαιδευτές μας, ο εξοπλισμός και ο στόλος παραμένουν στη διάθεση των ιστιοπλόων για ιδιαίτερα μαθήματα, σεμινάρια και πρακτική. Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν συγκεκριμένο θέμα ή να συμβουλευθούν από τον εκπαιδευτή σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την καλύτερη δυνατή επέκταση των γνώσεων. Η τιμή καθορίζεται ανάλογα με την επιλεγμένη περίοδο καθώς και το διαθέσιμο σκάφος. Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.