Σεμινάρια-2019


Σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή ιστιοπλοϊας Χριστόφορο Γκριτζελάκη οργανώνονται στην Κεραμωτή σεμινάρια και τμήματα πρακτικής άσκησης την Άνοιξη του 2019, με σκοπό να βοηθήσουν άπειρους και έμπειρους ιστιοπλόους.

Τα σεμινάρια γίνονται με τον πιο σύγχρονο τρόπο στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ομίλου και με χρήση των αρτιότερων οπτικοακουστικών μέσων. Για την πρακτική οργανώνονται μικρά group και χρησιμοποιούνται σκάση του στόλου μας και ειδικός εξοπλισμός.


Seminars


 

Ημερομηνίες: 29-31/03  Διάρκεια: 3μέρες

Τιμή: 150€ (συμπεριλαμβάνεται διαμονή σε σκάφος)

 

 

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρει κάποιος σχετικά με τα catamaran.

Η φύση τους, πως συμπεριφέρονται στην πλεύση και την ιστιπλοΐα, μηχανολογικά και άλλα συτήματα, τρόποι προσέγγισης-απομάκρυνσης προς-από τον ντόκο, δεσίματα. Οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια εκπαιδευτική παρουσίαση, καθώς και να εξασκηθούν σε ολιγομελή τμήματα με τα catamaran του στόλου μας, επάνω στα παρπάνω θέματα.

Το σεμινάριο αναφέρεται σε ιστιοπλόους με εμπειρία ή και χωρίς, οι οποίοι θέλουν α αποκτήσουν εμπειρία σχετικά με τα catamaran. Σκοπός του σεμιναρίου είναι σε ένα 3ήμερο οι συμμετέχοντες να αποκτήσουν τα εφόδια να τιμονεύουν ένα catamaran με άνεση.


Ημερομηνίες: 25-26/05 & 08-09/06

Διάρκεια: 2μέρες

Τιμή: 100€

 

 

 

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζει ένας Skipper. Τεχνικές docking με πρύμνη-πλώρη και πλαγιοδετήσεις. Δέσιμο με άγκυρα και δέσιμο πάνω σε άλλα σκάφη. Τεχνικές προσέγγισης –απομάκρυνσης με όλες τι συνθήκες ανέμων. Επιρροή του πηδαλίου και της προπέλας.

Όλα τα παραπάνω και πολλά άλλα θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν οι συμμετέχοντες στο ειδικό σεμινάριο που οργανώνουμε γι’ αυτό το σκοπό. Θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό μάθημα, και να εξασκηθούν σε ολιγομελή τμήματα. Χρησιμοποιούμε ιστιοπλοϊκά και μηχανοκίνητα σκάφη. Σκοπός είναι να καταφέρουμε σε δύο ημέρες να πραγματοποιήσουμε δεσίματα τόσα, όσα ένας Skipper θα έκανε σε διάρκεια 2 ετών ώστε να του δώσουμε τη μέγιστη εμπειρία.

«Private εκπαιδευτικά προγράμματα/σεμινάρια/πρακτική» καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου

Καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου οι εκπαιδευτές μας, ο εξοπλισμός και ο στόλος παραμένουν στη διάθεση των ιστιοπλόων για ιδιωτικά μαθήματα, σεμινάρια και πρακτική.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν το αντικείμενο σχετικά με την ιστιοπλοΐα και τα σκάφη που τους ενδιαφέρουν και τις διαθέσιμες ημέρες, ώστε να επεκτείνουν τις γνώσεις τους.

Η διάρκεια και η τιμή εξαρτώνται από το αντικείμενο, το σκάφος και τη διάρκεια.