Συμμετοχή στο 47ο Αγώνα Ελληνικής Επαναστάσεως

Φέτος όπως και κάθε χρόνο η ιστιοπλοϊκή περίοδος ξεκινά με έναν από τους μεγαλύτερους και ιστορικούς αγώνες στην Ελλάδα, τον Αγώνα Ελληνικής Επαναστάσεως. Για την 47η σεζόν, ο ΠΟΙΑΘ διοργανώνει το γεγονός αυτό το οποίο είναι και ιστορικά αξιοσημείωτο αφού ακολουθεί την γιορτή της Απελευθέρωσης της 25ης Μαρτίου. Ο αγώνας θα διεξαχθεί από το Σάββατο 27 Μαρτίου έως τη Δευτέρα 29 Μαρτίου, στον Αργοσαρωνικό κόλπο. Δύο σκέλη των 36 μιλίων θα πραγματοποιηθούν από την Αθήνα στην Ύδρα και πίσω, με συμμετοχή, όπως κάθε χρόνο, με πάνω από 50 σκάφη.

Ο I.O.B.A. έχει την τιμή να πλεύσει ξανά και αυτή τη χρονιά και με τα εξοπλισμένα αγωνιστικά σκάφη μας NorthWind I, NorthWind II, NorthWind III είμαστε έτοιμοι να κατακτήσουμε τα κύματα. Καθώς ο διαγωνισμός είναι γενικά ευρέως διαδεδομένος, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε τον στόλο του NASC να τερματίσει ανάμεσα στους 10 καλύτερους αλλά και το σκάφος NorthWind I κέρδισε την Τρίτη θέση στο πρώτο σκέλος.

Σημείωση: Το σημείο συνάντησης των πληρωμάτων είναι η Μαρίνα Αλίμου στην Αθήνα. Για να συμμετάσχουν, τα σκάφη θα μεταφερθούν από την Κεραμωτή στην Αθήνα και πίσω (διασχίζοντας το Αιγαίο και περνώντας από το Κάβο Ντ ‘Όρο ή τη Γέφυρα της Χαλκίδας). Κάθε άτομο μπορεί να διαλέξει τον τρόπο που θα φτάσει στην Αθήνα. Εάν θέλετε να συμμετάσχετε κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του πληρώματός μας, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Τρόποι συμμετοχής

  • Συμμετοχή στον αγώνα μεμονωμένα (Τιμή: 300 ευρώ / άτομο)
  • Τα έτοιμα και συνδεδεμένα πληρώματα μπορούν να συμμετέχουν μόνο με ένα από τα σκάφη μας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην προκύρηξη του αγώνα:

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΥΔΡΑΣ 2020-1

ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα του Ι.Ο.Β.Α:

Τηλέφωνα: +2591051180 / + 306978415004

Email: info@nasc.gr